Blog

Comtech Telecom streeft de ideale loketfunctie voor u als ondernemer na. Een loket waar u zich begrepen, snel en verrassend goed geholpen voelt. Omdat niet wij maar u degene bent die hier de hoofdrol in speelt, verzoeken wij u ons van input te voorzien waar verbetering gewenst zou zijn. Bel…
Zakelijk PinnenZakelijk Pinnen biedt u de mogelijkheid om uw pinverkeer op basis van IP af te handelen.Dit betekent dat u, onafhankelijk van het totaal aantal transacties, al uw pin, chipknip- en creditcardtransacties tegen een vast bedrag per maand naar uw transactieverwerker kunt transporteren. Hierdoor bent u in staat om ook…
Met het ondernemerspakket Internet & IP Bellen kunt u zelf het ideale pakket voor uw onderneming instellen. De internetsnelheid en het aantal telefoonlijnen kunt u maandelijks aanpassen. Afhankelijk van de gewenste belfuncties kunt u kiezen voor de module Start of Comfort. Bel 0800-2668324 en vraag een advies op maat!
Comtech Telecom een direct service nummer. Wij zijn 24 uur per dag 7 dagen in de week beschikbaar om service te verlenen. Het nummer is 0343-524000. Ook wanneer u niet beschikt over een servicecontract voor geleverde apparatuur kunt u dit nummer raadplegen. Wij verlenen service!
Het inzichtelijk maken van het gespreksverkeer per medewerker biedt veel mogelijkheden in het vinden van efficiency binnen de organisatie. In een overzichtelijk diagram precies kunnen zien hoeveel inkomende, uitgaande en gemiste oproepen er zijn. Dit helpt werkdruk te kunnen reguleren, op een betere bereikbaarheid en kostenbesparing te sturen.